Witam
Jaka jest orjętacyjna cena za kompletny rozrząd wraz z pompą wody i wymianą do silnika 1.9 tdi AHF 110km.
Wydaje mi się żę mój mechanik tym razem trochę przesadził.
1100, części skf, ina lub to trzecie podobno dobre? Ruviel, czy jakoś tak :lol: , pasek Conitech, lub Gates, pompa nowa SKF z robocizną i z roczną gwarancją na wszystko, sama robocizna ok. 250, wiem że częsci np. na zmax.pl, lub skodaczesci.pl wychodzą taniej, ale chce z opcją gwarancji na wszystko, będę robił pewnie w przyszłym tygodniu .....
Uspokoiliście mnie Panowie. Mechanik skasował mnie w sumie 900zł. Octawią jeżdżę dopiero od 2tygodni wszsniej jeżdziłem Fiatem Punto 2 w którym wymiana rozrządu kosztowała 180 zł dlatego ten szok.
Jeszcze jedno pytanie podobno rorzęd w silnioku AHF wymienia się co 60tyś.
Czy to prawda?
[ Dodano: Czw 05 Lip, 07 00:02 ]
Części też firmy SKF przynajmiej na pudełku tak pisało. Gwarancję też dostałem.
Podobno mam w tej Skotawce chipa 110 ps na 130 gdzie mogę sprawdzić co to za chip
i czy wogule jest ?
Części też firmy SKF przynajmiej na pudełku tak pisało. Gwarancję też dostałem.
Podobno mam w tej Skotawce chipa 110 ps na 130 gdzie mogę sprawdzić co to za chip
i czy wogule jest ?
ustaw się z jakąś seryjną 110tką i wszystko będzie wiadome, różnica 20 ps to przepaść na drodze
TDi-2002, U nas w Olsztynie zakład mechaniczny tak się nazywa i za tyle robią a w WAwie to niewiem, Chłopaki nie są jeszcze aż tak bardzo zmanierowani i za robocizne rozrządu biorą 150 - 200 zł.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
witam
chciałbym wymienić rozrząd w O1 (99r, 90 KM, kombi) w Warszawie na Białołęka/Tarchomin
możecie dać namiary gdzie to dobrze z robią i za rozsądne pieniądze
z góry dzięki
a moze warto w takiej sytuacji przjrzec watek 'polecane warsztaty' ?
jest sporo o warsztacie w Wawie, a i z Tarchomina nie za daleko....
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
witam podłączę się do tematu -- proszę o namiar na warsztat we wrocławiu lub legnicy muszę wymienić rozrząd w moim AHF i oczywiście jakiej ceny mogę się spodziewać
Komentarz